top of page

direktør til
bovbjerg genetics A/S

Norsvin-2011-NV-00584- Foto_Jens_Haugen.jpg
Bovbjerg-Genetics_logo_RGB.jpg

Jobopslag

Vil du stå i spidsen for Danmarks førende Topigs Norsvin opformeringsbesætning?

Motiveres du af ledelse, strategi, produktion og medejerskab?

Vil du sætte dit præg på dyrevelfærdsagendaen og samtidig bidrage til landmænds optimering af totaløkonomi?

Vil du drive udbredelsen af TN70 polte i Danmark fra Europas største avlsselskab?

I Bovbjerg Genetics A/S søges ny direktør, som får det overordnede ansvar for drift og ledelse af virksomheden med vores 1.100 renracede Topigs Norsvin landrace søer. 

Om virksomheden

Bovbjerg Genetics A/S er en opformeringsbesætning, der blev etableret i 2018 og ejes af Bertel Hestbjerg og Henrik Bovbjerg. Bovbjerg Genetics A/S sælger TN70 sopolte i Danmark fra Europas største avlsselskab Topigs Norsvin og har stor succes hermed, da genetikken er velegnet til at højne dyrevelfærd og totaløkonomi.

Virksomheden er i en meget positiv udvikling med omtrent fuldt udsolgt hele tiden, og til gode priser på hjemmemarkedet. Det har med undtagelse af 2021 med saneringer af egne besætninger, samt i år med meget ugunstige bytteforhold, været en meget indtjenende virksomhed.

Virksomheden omsatte i 2021 for 22,4 mio. kr. og beskæftiger 10 medarbejdere.

Den nuværende drift foregår i lejede stalde ved Horsens og i Thy, hvilket giver mulighed for fleksibilitet i markedet.

Om jobbet

Som direktør for Bovbjerg Genetics A/S får du en unik mulighed for at udvikle virksomheden sammen med de nuværende ejere med dig i spidsen for fortsat at drive virksomheden videre og sikre et solidt og kontinuerligt fodfæste for TN70 poltes succes hos danske landmænd.  Du vil udvikle virksomheden sammen med de nuværende ejere med dig som 100% ansvarlig for driften. Det gælder alt lige fra mandskab, indkøb af råvarer, daglig drift og ikke mindst salg af vores unikke sopolte til danske landmænd via direkte kontakt og ligeledes samarbejde med Topigs Norsvins danske team i Danmark.

Kvalifikationer

Vi forventer at du;

 - Går helhjertet ind i positionen og har mod på at være virksomhedens ansigt udadtil

 - Villig til at tage fuldt ejerskab over ansvaret

 - Interesse for medejerskab i virksomheden

 - Initiativrig og interesse for strategisk arbejde, produktion og ledelse

 - Evne til at sætte kursen med dig som 100% ansvarlig for produktionen

 - Flere års erfaring som leder af en svineproduktion og dermed besidder høj faglighed

 - Er udadvendt og god til kommunikation, for at sikre det gode forhold til vores polte-aftagere og gerne udbygge denne kundeportefølje.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling med et unikt ledelsesrum, hvor du 100 % kan sætte retningen for produktionen og være aktiv deltager i strategiske beslutninger. 

 

Stillingen  har et stort økonomisk potentiale/løn, samtidig med at du kan bruge dine evner indenfor management, ledelse og salg.

Vi er åbne overfor medejerskab af virksomheden, da vi tror på at det er bedre at have en mindre bid af en god kage, end at have det hele af en dårlig kage.

 

Som direktør vil du yderligere få mulighed for at blive en del af virksomhedens bestyrelse.

Ejernes vision er at udvikle Bovbjerg Genetics yderligere, til nogle mere fremtidssikre produktionsfaciliteter med meget fokus på dyrevelfærd og etik. Vi skal være i god dialog med samfundet generelt. Derfor er parametre som høj dyrevelfærd, ordentlige arbejdsforhold og løbende dokumentation til myndighederne noget vi tager meget seriøst.

Yderligere om Topigs Norsvin 

Topigs Norsvin er Europas største avlsselskab for svinegenetik, og TN70-soen er relativt ny på det danske marked, men er i stor vækst. Soen er avlet efter at forbedre totaløkonomien i hele kæden, og adskiller sig især ved at lave meget robuste grise, som kræver mindre pasning, billigere fodring samt mindre medicinforbrug, samt en lavere dødelighed. I praksis betyder det flere stærke smågrise og færre ammesøer.

Læs mere: www.topigsnorsvin.dk

Send ansøgning

og/eller

KOntakt os

Henrik Bovbjerg 

Tlf.: 24258242

  • Facebook
bottom of page