Om Bovbjerg Genetics

Virksomheden

Bovbjerg Genetics A/S

Direktør

Martin Krusborg Jakobsen

Martin er Administrerende Direktør per 1. januar 2021. Martin vil stå i spidsen for virksomhedens strategiske fundament og virksomhedens fortsatte udvikling.

 

Martin har en baggrund indenfor handel, som leder i flere brancher og senest som rådgiver i ledelse og forretningsudvikling.

Med TN70 polte får danske landmænd mulighed for at lave et simpelt produktions-setup med fokus på bundlinjen 

Bovbjerg Genetics A/S står klar til at tilbyde TN70 sopolte til danske svineproducenter fra Europas største avlsselskab, Topigs Norsvin. Vores opformeringsbesætning har Rød SPF status og en god sundhedshistorik. 

Vi tilbyder TN70 sopolte, der har en fremragende fravænningsevne, en fantastisk tilvækst, lang holdbarhed, god foderudnyttelse, store pattegrise og mange funktionsdygtige patter. Det giver mulighed, for at du kan opnå den bedste totaløkonomi uden brug af for mange dyre hjælpemidler. Med TN70 har du soen, der kan fravænne og sælge flest antal grise og flest kg. gris pr. stiplads, alt sammen med en lav arbejdsindsats.

Bovbjerg Genetics består af 1000 renracede Topigs Norsvin landrace søer, oprindeligt importeret fra en af Norges top avlsbesætninger. Driften foregår i Horsens og Thy, og var oprindeligt driftet af Henrik og Bertel Bovbjerg. Driften drives i dag af Martin Krusborg Jakobsen og Simon Alstrup Kvartborg. 

Vi glæder os over den store interesse og det allerede opnåede salg til positive svineproducenter, og ser frem til samarbejdet med såvel eksisterende som nye kunder.

Direktør

Simon Alstrup Kvartborg

Simon Alstrup Kvartborg er Produktionsdirektør per 1. januar 2021. Simon vil stå for produktionen og den daglige ledelse. Simon vil varetage den løbende dialog med kunderne om levering, kvalitet og service. 

Simon kommer med en baggrund som både driftsleder og seneste fire år som svinerådgiver. Simon er udannet Agrarøkonom.

Vi vil sikre tæt support, vejledning og opfølgning til vores kunder. På den måde sikrer vi, at landmændene får direkte adgang til viden og erfaring med TN70 avlsdyr

Bovbjerg Genetics A/S 

CVR 39377195

  • Facebook

Bråvej 20

8781 Stenderup

Nordre Kåstrupvej 3

7700 Thisted

© 2021 Bovbjerg Genetics A/S