Om Bovbjerg Genetics

Virksomheden

Bovbjerg Genetics A/S

Bovbjerg Genetics A/S står klar til at tilbyde TN70 sopolte til danske svineproducenter fra verdens 2. største avlsselskab, Topgis Norsvin. Vores opformeringsbesætning har Rød SPF og en god sundhedshistorik. 

Vi tilbyder TN70 sopolte, der har en fremragende fravænningsevne, en fantastisk tilvækst, lang holdbarhed, god foderudnyttelse, store pattegrise og mange funktionsdygtige patter. Det giver mulighed, for at du kan opnå den bedste totaløkonomi uden brug af for mange dyre hjælpemidler. Med TN70 har du soen, der kan fravænne og sælge flest antal grise og flest kg. gris pr. stiplads, alt sammen med en lav arbejdsindsats.

I vores opformering fravænner vi uden medicinsk zink og flokmedicinering med stor succes. Vi bruger valset byg i alle foderblandinger til små- og vækstgrise for maksimal mave-/tarm sundhed. Sopolte fodres med vådfoder og leveres i øjeblikket mellem 12 og 26 uger gamle til kunder i hele landet.

Bovbjerg Genetics består af 1000 renracede Topigs Norsvin landrace søer, oprindeligt importeret fra en af Norges top avlsbesætninger. Driften foregår i Horsens og Thy, og har været driftet af først Henrik Bovbjerg siden maj 2017 og dernæst Bertel Bovbjerg siden marts 2018.

Vi glæder os over den store interesse og det allerede opnåede salg til positive svineproducenter, og ser frem til samarbejdet med såvel eksisterende som nye kunder.

Direktør

Bertel Bovbjerg

Bertel har trods sine 26 år stor erfaring med svineavl gennem opvækst på en opformeringsbesætning og stillinger på avls- og opformeringsbesætninger - umiddelbart før sin selvstændige opstart, som driftleder på opformering med 700 søer.

Bertel er uddannet Agrarøkonom fra Jordbrugets uddannelsescenter i Århus, og blev i 2015 kåret som Årets Elev i svineproduktion og var med i DM-vinderteamet i svineproduktion.

Bertel har en stærk ambition for at optimere den danske svineproduktion og være medvirkende til at den bedst mulige totaløkonomi opnås for den enkelte landmand. Troen på og erfaringen siden opstart med Topgis Norsvin racen indikerer at dette er racen, der baner vejen for at indfri ambitionen.

Bovbjerg Genetics A/S 

v/Bertel Bovbjerg

 

Bråvej 20

8781 Stenderup

Telefon 52 17 07 15

Mail bertel@bovbjerg.nu

  • Facebook

© 2019 Bovbjerg Genetics A/S